La Lira Ampostina convoca el I concurs internacional de composició de música per a banda, en el marc de la Capital de la Cultura Catalana Amposta 2006


La Societat Musical "La Lira Ampostina" ha convocat, amb la col.laboració de la Generalitat de Catalunya, el I concurs de composició de música per a banda "Adolf Ventas", dotat amb sis mil euros pel guanyador. Aquesta convocatòria es fa en el marc de la Capital de la Cultura Catalana Amposta 2006, amb l'objectiu de fomentar i enriquir el patrimoni musical i cultural de les bandes de música, així com també per estimular la creativitat dels compositors d'aquesta àrea musical.

Les obres presentades a concurs s'hauran de classificar dintre de la modalitat d'Obra Simfònica per a Banda, i hauran de tenir una durada aproximada d'un mínim de deu minuts i un màxim de vint minuts. Las composicions hauran de ser originals i les obres podran presentar-se manuscrites, impreses o amb tractament informàtic.

El termini de presentació de les obres finalitzarà el dia 23 de juny de 2006 i els concursants hauran de presentar llurs treballs, en sobre tancat, a la Societat Musical La Lira Ampostina, C/ Francesc Casanovas, 44; 43870 Amposta.

La composició premiada serà estrenada per la Banda de Música de la La Lira Ampostina dintre del concert de Santa Cecília, que s'oferirà a l'Auditori-Teatre d'aquesta societat musical de la Capital de la Cultura Catalana 2006, el novembre d'enguany.

30-01-2006


© Organització Capital de la Cultura Catalana 2002-2024