Lleida 2007 incrementarà la projecció exterior durant el segon semestre de la capitalitat de la cultura catalana


Fotografia (©Hermínia Sirvent)
Montse Parra, Xavier Tudela i Àngel Ros.

L’alcalde de Lleida, Àngel Ros, i la regidora de Cultura de la Paeria, Montse Parra, s’han reunit amb Xavier Tudela, president de l’organització Capital de la Cultura Catalana, per avaluar la primera part de la capitalitat cultural de Lleida i, alhora, estudiar les principals activitats que es durant a terme durant el segon semestre de Lleida 2007.
 
Entre les actuacions que s’impulsaran de manera significativa destaca un increment de la projecció exterior de Lleida 2007, nacional i internacional. Lleida serà present, com a Capital de la Cultura Catalana, a la Fira Internacional del Llibre de Frankfurt. Alhora, una vegada finalitzi la seva capitalitat, dipositarà tot allò generat amb motiu de la capitalitat al Centre Internacional de Documentació de Capitals Culturals d’Atenes (Grècia), ciutat que va ser la primera capital cultural de la història, el 1985.
 
D’altra banda, dijous de la setmana vinent, dia 19 de juliol, La Seu Vella de Lleida rebrà l’acreditació com a una de les 7 meravelles de Catalunya, elegides per votació popular, en una iniciativa de l’organització Capital de la Cultura Catalana i Catalunya Ràdio.

13-07-2007


© Organització Capital de la Cultura Catalana 2002-2018