El sector empresarial d'Amposta dóna suport a la Capital de la Cultura Catalana 2006


S'ha celebrat al saló de plens de l'ajuntament d'Amposta el primer acte de signatura de convenis de col.laboració del sector empresarial de la ciutat per donar suport econòmic a la Capital de la Cultura Catalana 2006. L'acte ha reunit a 31 empreses, que han decidit participar activament en la capitalitat cultural catalana d'enguany.

Després de signar el conveni, totes les empreses han rebut de mans de l'alcalde d'Amposta, Joan Maria Roig, la peça commemorativa de la Capital de la Cultura Catalana 2006, que és una reproducció del Pont Penjant d'Amposta, així com altre material de la capitalitat.

Amposta és durant tot l'any 2006 Capital de la Cultura Catalana. Amb el lema Amposta pont de la cultura catalana vol posar en valor la cultura com a element de referència i identitat de la nostra societat, com a vehicle de cohesió social i impulsora de la dinamització ciutadana, i també com a element de dinamització econòmica i de benestar.

És previst que la primera quinzena de març hi hagi un segon acte de signatura de convenis amb altres empreses que també estan interessades en donar suport a la Capital de la Cultura Catalana Amposta 2006.

16-02-2006


© Organització Capital de la Cultura Catalana 2002-2024