Concurs “Capital de la Cultura Catalana Lleida 2007”


Aquest dimecres, dia 1 d’agost, s’ha iniciat el concurs “Capital de la Cultura Catalana Lleida 2007”, promogut per l’organització Capital de la Cultura Catalana amb la col.laboració de Catalunya Ràdio i els diaris El Punt i Segre.
 
Cada dia d’aquest mes d’agost trobareu una pregunta en els diaris col.laboradors sobre aspectes diversos del nostre país, que van des de la història als esports, passant per la geografia, la literatura, la cultura popular, etc. Després de l’enunciat de la pregunta hi haurà tres possibles respostes (A, B o C). Els qui desitgeu participar en el concurs haureu d’enviar un correu electrònic a info@ccc.cat i respondre una de les tres contestes possibles com la correcta.
 
El concurs se celebra durant tot el mes d’agost. Guanyarà qui hagi encertat més respostes. En cas d’empat final, un sorteig determinarà el guanyador o guanyadora del premi, que consistirà en un viatge de cap de setmana per a dues persones a qualsevol localitat on hi hagi alguna de les 7 meravelles de Catalunya, elegides recentment i que han estat:

1 – Temple Expiatori de la Sagrada Família de Barcelona
2 – Conjunt monumental del Turó de la Seu Vella de Lleida
3 – Conjunt arqueològic de Tàrraco
4 – Centre històric de Vic
5 – Catedral de Girona
6 – Monestir de Sant Miquel de Cuixà
7 – Celler Cooperatiu de Gandesa

01-08-2007


© Organització Capital de la Cultura Catalana 2002-2018