Irestal Group s’incorpora com a patrocinador de la Capital de la Cultura Catalana


Joaquim Boixareu i Xavier Tudela

El grup internacional català Irestal Group, constituït per 10 empreses amb 28 delegacions a l’Estat espanyol, França, Portugal, Rússia, Ucraïna, Eslovàquia, Polònia i Txèquia i amb 420 empleats, s’ha incorporat com a patrocinador de la Capital de la Cultura Catalana.
 
L’acord de patrocini ha estat signat per Joaquim Boixareu, conseller delegat d’Irestal Group, que des de 1945 es dedica a la comercialització, transformació i distribució d’acer inoxidable, i Xavier Tudela, president de l’organització Capital de la Cultura Catalana.
 
Joaquim Boixareu ha manifestat que “les empreses tenim també una responsabilitat amb la cultura i ens plau molt exercir aquesta responsabilitat donant suport a una iniciativa jove però de gran abast i plenament consolidada com és la Capital de la Cultura Catalana”.
 
La Capital de la Cultura Catalana s'adreça a tot el domini lingüístic i cultural català. Té com a objectius contribuir a ampliar la difusió, l’ús i el prestigi social de la llengua i cultura catalanes; incrementar la cohesió cultural dels territoris de llengua i cultura catalanes i, finalment, promocionar i projectar el municipi designat com a Capital de la Cultura Catalana, tant a l'interior com a l'exterior.
 
Fins ara han estat elegides com a Capital de la Cultura Catalana Banyoles 2004, Esparreguera 2005, Amposta 2006, Lleida 2007 i Perpinyà 2008.

14-09-2007


© Organització Capital de la Cultura Catalana 2002-2018