TSF estrena “Alta Velocitat” parlant de Perpinyà 2008


Enregistrament d’Alta Velocitat” als estudis de TSF a Perpinyà.

Televisió Sense Fronteres (TSF) estrena demà divendres, dia 5 d’octubre, a les 22.00 h., el seu programa “Alta Velocitat”, en el qual es parlarà de temes d’interès pel nord i el sud de Catalunya.
 
Aquest primer “Alta Velocitat” tractarà sobre la Capital de la Cultura Catalana Perpinyà 2008. Intervindran Jaume Roure, tinent d’alcalde de l’ajuntament de Perpinyà, i Xavier Tudela, president de l’organització Capital de la Cultura Catalana. L’espai està presentat en català i francès, indistintament, per Josep Adolf Estrader, president de TSF, i Daniel Tichadou, director d’aquesta nova televisió transfronterera.
 
TSF neix des de Barcelona, Perpinyà i Andorra. Emet des d’aquest passat dilluns, dia 1 d’octubre per satèl.lit, ones hertzianes i cable. Ho fa en quatre llengües, català, anglès, francès i castellà. És la primera vegada que una cadena de televisió dóna al català la mateixa categoria que les altres tres llengües. La cobertura de TSF arriba a tot el continent europeu gràcies a la seva emissió per satèl.lit a través d’Hispasat, en el mateix transponedor que Digital +, Euronews, TV5 Monde i la cadena en anglès d’Al Jazeera.

04-10-2007


© Organització Capital de la Cultura Catalana 2002-2018