Ja són 350 els inscrits al Dictat català de la Capital de la Cultura Catalana Perpinyà 2008


El dissabte dia 1 de març se celebrarà a Perpinyà, al Satèl·lit del palau d’exposicions de la Capital de la Cultura Catalana d’enguany, a les 15.00 h., el Dictat en català.
 
Aquest divendres, dia 22 de febrer, els inscrits ja són 350. Els promotors volen arribar enguany, amb motiu de la capitalitat cultural, als mil participants.
 
L’objectiu del Dictat en Català no és elitista. Es vol mostrar que la llengua viu a Catalunya Nord.
 
Tots els assistents en el Dictat reben un bolígraf. Dues persones llegeixen el text, redactat per un especialista. La correcció és anònima. El dia 1 d’abril es proclamen els resultats i es facilita la versió original del texte. Es premiarà els millors dictats amb lots de llibres i cada participants rebrà un diploma acreditatiu de la seva participació.
 
Per a fer la inscripció cal enviar un correu electrònic a regicat@mairie-perpignan.com amb les següents dades: Cognom/s, Nom, Data i lloc de naixement, Adreça, Codi postal, Municipi, Telèfon i correu electrònic.

El Dictat català de Perpinyà està o rganitzat per l ’Institut Font Nova de la Vila de Perpinyà amb el suport de la Secretaria de Política Lingüística del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i l’Institut d’Estudis Catalans, Edicions Larousse i amb la col.laboració de la Federació per a la Defensa de la Llengua i la Cultura Catalanes, Ràdio Arrels, el Col.lectiu de Professors de català per a Adults, l’Associació per l’ensenyament del català (Aplec), Òmnium Cultural Catalunya Nord, el Festival de Perelada i la Gran Enciclopèdia Catalana.

22-02-2008


© Organització Capital de la Cultura Catalana 2002-2018