Àmplia activitat literària aquest mes de març a la Capital de la Cultura Catalana Amposta 2006


L'Associació d'Escriptors en Llengua Catalana inicia l¹activitat literària nacional d'aquest mes a la Capital de la Cultura Catalana Amposta 2006, amb la celebració de la jornada é─˙Llengua. Models de català literarié─¨. Tindrà lloc a la Biblioteca Comarcal Sebastià Juan Arbó, dissabte vinent, dia 4 de març

El programa de la jornada inclou la Ruta literària de Sebastià Juan Arbó i la taula rodona é─˙La llengua catalana i els seus diversos models literarisé─¨. Els ponents seran Toni Cucarella, Jaume Corbera i Susanna Barquín. Moderarà Lluïsa Julià. La jornada finalitzarà amb un recital poètic a càrrec d¹Adam Manyé, Andreu Subirats, Josep Pedrals, Ricard Mirabete, Marc Romera i Jordi Vintró.

 

Prèviament, divendres dia 3 de març, Amposta celebrarà la taula rodona é─˙Present i futur de la Literatura Ebrencaé─¨, a la mateixa Biblioteca Comarcal Sebastià Juan Arbó. Comptarà amb la presència de diversos escriptors representatius de les comarques de l¹Ebre. Serà conduïda pel periodista Albert Pujol.

D'altra banda, la Capital de la Cultura Catalana Amposta 2006 acollirà, el dia 16 de març, el Festival de Narrativa, que organitza la Institució de les Lletres Catalanes, conjuntament amb Catalunya Cultura.

Encara durant el mes de març, el dia 23, hi haurà l'acte de lliurament del premi é─˙Poetes de l'Ebreé─¨.

01-03-2006


© Organització Capital de la Cultura Catalana 2002-2024