137.622 persones han votat els 50 personatges que més han influït en la cultura europea, els noms dels quals es faran públics a Tarragona en el marc del Dia d’Europa


La ciutat de Tarragona acollirà aquest proper divendres, 9 de maig, Dia d’Europa, l’acte de proclamació dels 50 personatges que més han influït en la cultura europea, iniciativa desenvolupada per l’organització Capital de la Cultura Catalana i el Bureau Internacional de Capitals Culturals, amb motiu dels 50 anys d’existència de la Unió Europea.
 
L’acte de proclamació, presidit per l’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, i el president de l’organització Capital de la Cultura Catalana, Xavier Tudela, tindrà lloc, a les 13.00 h., a la sala d’actes de l’Ajuntament.
 
La ciutat de Tarragona acollirà aquesta activitat de projecció europea i internacional en la seva condició de candidata de Catalunya a la Capital Europea de la Cultura 2016.
 
El període d’elecció dels 50 personatges que més han influït en la cultura europea es va iniciar el mes d’octubre de 2007 i va finalitzar el dia 1 de maig passat.
 
El president de l’organització Capital de la Cultura Catalana i del Bureau Internacional de Capitals Culturals, Xavier Tudela, ha declarat que “la cultura és el substrat que uneix als europeus. Com millor coneguem l’herència de les persones que han destacat en l’aportació cultural al nostre continent més capaços serem de construir una Europa forta i sòlida”.
 
Han participat en l’elecció dels 50 personatges que més han influït en la cultura europea un total de 137.622 persones d’arreu del continent europeu.

08-05-2008


© Organització Capital de la Cultura Catalana 2002-2018