Demà s'inicia el programa "C3", sobre la Capital de la Cultura Catalana


Demà divendres, dia 31 de març, s'inicia la distribució i emissió del programa "C3", sobre la Capital de la Cultura Catalana. El primer programa està dedicat a Vic, ciutat que divendres passat acollí la prova classificatòria del concurs "Capital de la Cultura Catalana Amposta 2006". El segon espai tindrà com a protagonista a Lleida i la resta de programes tindran com a escenari els municipis de Amposta,   Badalona,   Barcelona,   Esparreguera,   Girona,   La Seu d'Urgell,   Manresa,   Mataró,   Tarragona i Terrassa.

El programa, produït pel grup Estrader Nadal, del qual se'n faran inicialment 13 espais, s'emetrà a 69 televisions locals dels territoris de parla catalana, corresponents a 61 poblacions, de 28 comarques diferents.

Aquest programa és conseqüència de l'acord signat pel president de l'organització Capital de la Cultura Catalana, Xavier Tudela; Josep Maria Torrent, director general, i Joan Bril‚Ä¢li, gerent de Comunicàlia, i Josep Adolf Estrader, per part del Grup Estrader Nadal.

La Capital de la Cultura Catalana és una iniciativa, adreçada al domini lingüístic i cultural català, que té com a objectius contribuir a ampliar la difusió, ús i el prestigi social de la llengua i cultura catalanes, incrementar la cohesió cultural dels territoris de llengua i cultura catalanes i, finalment, promocionar i projectar el municipi designat com a Capital de la Cultura Catalana, tant a l'interior com a l'exterior. Fins ara, han estat designades com a Capital de la Cultura Catalana: Banyoles 2004, Esparreguera 2005, Amposta 2006 i Lleida 2007.

30-03-2006


© Organització Capital de la Cultura Catalana 2002-2024