Gran participació en les aportacions ciutadanes a Badalona 2010


Presentació de les aportacions dels ciutadans a Badalona 2010.

Aquest dilluns al vespre, dia 2 de novembre, l’auditori de l’Espai Betúlia de Badalona ha acollit la darrera reunió del procés participatiu per dissenyar les activitats que s'han de fer a Badalona l'any vinent, amb motiu de la Capital de la Cultura Catalana 2010.
 
Gairebé dues-centes persones han assistit a les conclusions dels treballs, dels quals han sorgit una seixantena de proposte, en diversos àmbits, com ara exposicions, concerts, publicacions, trobades i espectacles.
 
El regidor de Cultura, Mateu Chalmeta, ha manifestat que «la voluntat és que totes les propostes tirin endavant, però la materialització depèn del pressupost i el calendari». Per aquest motiu, un cop acabada la presentació de les propostes, els responsables del procés van demanar als assistents a l'acte que prioritzés les nou propostes més interessants al seu parer. El comitè organitzador, que inclou, a més de regidors de tots els grups municipals, tres representats de les entitats badalonines, serà l'encarregat de validar les propostes abans no acabi l'any. Mateu Chalmeta ha anunciat que al pressupost de Cultura s'hi afegirà l'any vinent una partida extraordinària de 500.000 euros destinada específicament a les activitats amb motiu de la Capital de la Cultura Catalana.

04-11-2009


© Organització Capital de la Cultura Catalana 2002-2024