La Capital de la Cultura Catalana 2010 inaugura l’exposició “Badalona visions, 15 + quinze”


Un nombrós públic ha assistit a la inauguració de l’exposició “Badalona visions, 15 + quinze”.

Aquest dijous al vespre, dia 11 de març, s’ha inaugurat a la sala El Refugi l’exposició “Badalona visions, 15 + quinze” organitzada per l’Ajuntament de Badalona i l’Associació Cultural de Poesia Pont del Petroli, en el marc de la Capital de la Cultura Catalana 2010.
 
L’exposició ha estat inaugurada pel regidor de Cultura i Patrimoni Cultural de l’Ajuntament de Badalona, Mateu Chalmeta, i per Joan Puche, secretari de l’Associació Cultural de Poesia Pont del Petroli, que enguany celebra els deu anys de la seva creació.
 
Quinze artistes plàstics i quinze poetes s’expressen de forma variada i en deixen constància fent una reproducció gràfica en òfset de 100 exemplars per obra, cadascuna de les quals està numerada i firmada per l’autor. En tots els casos es tracta de creadors de la ciutat o bé que hi estan vinculats i de treballs que reflexionen d'una manera o altra sobre Badalona.
 
L’exposició es pot visitar a la sala El Refugi de l’11 de març al 4 d’abril, de dimarts a dissabte, de 17 a 20.30 hores i els diumenges i festius d’11 a 14 hores. L’entrada és lliure.

12-03-2010


© Organització Capital de la Cultura Catalana 2002-2024