La Capital de la Cultura Catalana Lleida 2007 ja té marca gràfica


L’Estudi de Disseny Parèntesi S.C.P de Lleida, ha guanyat aquest dimarts, dia 25 d’abril, el concurs per a representar la que serà marca gràfica de la Capital de la Cultura Catalana Lleida 2007. La proposta ha estat elegida d’entre un total de 22 que s’hi han presentat.
 
El jurat que ha elegit la marca gràfica Lleida 2007 ha estat constituït per les vuit persones següents:
 
Xavier Sàez, Tinent d'Alcalde de l'Ajuntament de Lleida i President de l’Institut Municipal d’Acció Cultural (IMAC).
Xavier Tudela , President de l’Organització Capital de la Cultura Catalana i copresident del Comitè Organitzador Lleida 2007.
Lluís San Martín , Director de Serveis de l'Àmbit de Cultura, Esports i Drets Civils de Ajuntament de Lleida.
Magda Rossell , Cap de Servei de Cultura de l'IMAC
Jesús Navarro , Director del Museu d'Art Jaume Morera.
Glòria Picazo , Directora del Centre d'Art La Panera.
Ton Granero , grafista, Eumogràfic, Vic.
Ani Carbajosa , Unitat Tècnica de Difusió de l'IMAC.
 
Lleida fou elegida com a referent cultural català del 2007 per un jurat constituït pels rectors de les universitats Autònoma de Barcelona, Illes Balears, Jaume I de Castelló, Oberta de Catalunya, Politècnica de Catalunya, Rovira i Virgili i Vic. Lleida assolí la capitalitat cultural amb el lema “Lleida és capital cada dia” i amb un grau d’adhesió institucional i ciutadana entorn de la candidatura molt alt. El passat 20 de febrer va constituir el Comitè Organitzador de la seva capitalitat cultural. Avui ha elegit la marca gràfica i ben aviat presentarà el primer esborrany de programa.
 
Lleida serà la quarta Capital de la Cultura Catalana de la història, després de Banyoles 2004, Esparreguera 2005 i Amposta 2006.

25-04-2006


© Organització Capital de la Cultura Catalana 2002-2024