35.000 llars d’Andorra reben l’agenda trimestral de la Capital de la Cultura Catalana 2011


Pere Moles presenta l’agenda trimestral de la Capital de la Cultura Catalana 2011.

Aquest dilluns, dia 10 de gener, el president del comitè de treball de la Capital de la Cultura Catalana Escaldes-Engordany 2011, Pere Moles, ha presentat l’agenda trimestral i la pàgina web de la programació cultural d’Andorra. Aquesta iniciativa compta amb el suport del Govern d’Andorra i de tots els comuns del país, que col·laboren en la celebració de la capitalitat cultural.

Amb la publicació d’aquesta agenda trimestral es fa realitat una vella reivindicació: l’agrupació de tota la programació cultural d’Andorra. En aquest sentit, Moles ha assenyalat que un dels objectius de la capitalitat 2011 “ha estat des d’un inici unificar d’una vegada tota la programació cultural”. A més, el president del comitè de treball de la Capital de la Cultura Catalana Escaldes-Engordany 2011 ha assenyalat que la resta de programadors culturals del país, tant públics com privats, se’ls ha informat sobre aquesta iniciativa i podran adherir els seus actes en les tres properes edicions de l’agenda.

El programa d’actes, que substituirà durant aquest 2011 l’antiga Agenda del mes, arribarà a tots els caps de casa d’Andorra ja que se n’han repartit 35.000 exemplars. La publicació també es podrà trobar als equipaments culturals i turístics del país i als hotels.

Per complementar l’agenda trimestral, des del Comú d’Escaldes-Engordany també s’ha presentat la pàgina web www.e-e2011.ad on es pot consultar la programació d’actes i les notícies relacionades amb la capitalitat. A la pàgina web hi figura tota la informació actualitzada diàriament relativa a la programació cultural d’Andorra.

11-01-2011


© Organització Capital de la Cultura Catalana 2002-2024