Veus corals de les terres de parla catalana es reuneixen a Amposta 2006


Ahir vespre es va celebrar a la Capital de la Cultura Catalana Amposta 2006 el concert que ha clos la celebració del I Aplec de corals de les terres de parla catalana. El concert ha tingut lloc a l’auditori de la Unió Filharmònica.
 
Han participat a la trobada les corals Sant Antoni de La Massana (Principat d’Andorra); la Coral Fraga (Franja de Ponent); Coral Camilleres, de Sagallosa (Catalunya Nord); el Cor de Cambra Euphonia d’Alfarrassí (País Valencià); l’Orfeó l’Harpa d’Inca (Mallorca, Illes Balears); Madrigalistes de Catalunya, de Barcelona, i, finalment, la Coral Aquae d’Amposta.
 
Cadascuna de les corals ha interpretat cançons pròpies i, al final, els tres-cents cantaires de les set corals participants han interpretat quatre coneguts temes catalans: Pare , de Joan Manuel Serrat; L’Estaca , de Lluís Llach; Al Vent , de Raimon, i el Cant de la Senyera . Una vegada acabat el concert, Joan Maria Roig, alcalde d’Amposta, ha lliurat ponts de cultura , el símbol de la capitalitat cultural d’Amposta, a cadascuna de les corals participants.
 
Durant la jornada, abans del concert, les corals han visitat la Capital de la Cultura Catalana Amposta 2006, el Delta de l’Ebre i, alhora, han intercanviat experiències.

01-05-2006


© Organització Capital de la Cultura Catalana 2002-2024