Obert el període de presentació de candidatures per a la Capital de la Cultura Catalana 2008


Aquest dijous, dia 4 de maig, s’ha obert el període de presentació de candidatures per optar a la designació de Capital de la Cultura Catalana 2008, cinquena edició de la capitalitat cultural dels territoris de parla catalana.
 
Els municipis que desitgin presentar la seva candidatura hauran de demanar el Formulari de Candidatura a l’organització promotora ( info@ccc.cat) . La data màxima per a dipositar la candidatura serà el dia 27 de setembre d’enguany.
 
Un jurat independent i plural elegirà la Capital de la Cultura Catalana 2008, durant el mes d’octubre d’aquest any.
 
Les quatre capitals de la cultura catalana designades fins ara han estat: Banyoles 2004 (Pla de l’Estany); Esparreguera (Baix Llobregat Nord) 2005; Amposta (Montsià) 2006, i Lleida (Segrià) 2007.
 
La Capital de la Cultura Catalana és una iniciativa adreçada a tot el territori del domini lingüístic i cultural català. Té com a objectius els de contribuir a incrementar el coneixement, ús i prestigi social de la llengua i cultura catalanes, incrementar la cohesió cultural dels territoris de parla catalana i, finalment, promocionar i projectar el municipi designat com a Capital de la Cultura Catalana, tant a l’interior com a l’exterior.
 
La Capital de la Cultura Catalana és membre de la Xarxa Europea de Capitals Culturals (ECCM).

04-05-2006


© Organització Capital de la Cultura Catalana 2002-2024