Colima (Mèxic), setena ciutat del continent americà que distingeix el treball cultural de Xavier Tudela


Sala de plens de l’ajuntament de Colima: Xavier Tudela, flanquejat per l’alcalde de Colima, Federico Rangel Lozano, el secretari (ministre) de Cultura de l’Estat de Colima, Rubén Pérez, i tots els regidors de l’ajuntament.

La ciutat de Colima (150.000 habitants), capital de l’Estat mexicà del mateix nom, ha distingit Xavier Tudela, per unanimitat de tots els regidors de l’ajuntament, pels 15 anys que porta treballant en la promoció cultural del continent americà.

Xavier Tudela (Barcelona, 1958) va fundà la Capital Americana de la Cultura (www.cac-acc.org), l’any 1998. Temps després va posar en marxa també la Capital de la Cultura Catalana (www.ccc.cat).

Fins ara, un total de set ciutats del continent americà han distingit Xavier Tudela pel seu treball d’integració cultural interamericana. Són les següents: Austin (Texas, EUA); Guadalajara (Jalisco) i Colima (Colima), ambdues de Mèxic; l’argentina de Córdoba, i les brasileres de Curitiba (Paraná), São João del-Rei (Minas Gerais) i Olinda (Pernambuco).

04-04-2013


© Organització Capital de la Cultura Catalana 2002-2024