La Capital de la Cultura Catalana Amposta 2006 protagonista del Barça-Arsenal a les televisions locals de Catalunya


Ahir vespre, el pavelló poliesportiu d’Amposta, ciutat que enguany és la Capital de la Cultura Catalana, va reunir gairebé dues mil persones, per a seguir a través de dues pantalles gegants la final de la Champions League, entre el Barça i l’Arsenal. El triomf de l’equip català va destapar l’eufòria entre els ciutadans d’Amposta, que van celebrar la victòria fins a altes hores de la matinada.
 
D’altra banda, Amposta, en la seva condició de Capital de la Cultura Catalana 2006, ha estat elegida per TV Comtal i Comunicàlia (que agrupa 69 televisions locals de Catalunya) per a gravar un programa especial, produït per TV Comtal, que serà durant el dia d’avui per les televisions de proximitat de Catalunya i en resums especials en dies posteriors.
 
El programa, titulat “Cap a París”, va enregistrar prèviament a l’inici de la final una entrevista amb l’alcalde d’Amposta, Joan Maria Roig (fotografia adjunta). Roig va pronosticar una victòria blaugrana, que dues hores després es confirmava a París.
 
Posteriorment, es feu un seguiment des del pavelló poliesportiu d’Amposta de com l’afició seguia les vicissituds del partit i celebrava la victòria final.

18-05-2006


© Organització Capital de la Cultura Catalana 2002-2024