Badalona protagonista del programa “C3”, concurs de la Capital de la Cultura Catalana Amposta 2006


Aquest divendres, dia 19 de maig, Badalona ha estat la protagonista de la gravació del programa C3, concurs de la Capital de la Cultura Catalana Amposta 2006.
 
L’Alcaldessa de Badalona, Maité Arqué, (fotografia adjunta, amb Toni Cano, conductor de l’espai C3, al Museu de Badalona), ha obert l’enregistrament del programa explicant quins eren els racons i les característiques més emblemàtiques de la ciutat.
 
De la seva banda, el director del Museu, Joan Mayné, ha explicat la gran riquesa de restes romanes existent al subsòl de Badalona.
 
Posteriorment, s’han fet les deu preguntes setmanals del concurs, tant a les persones que han desitjat participar per optar a anar a la gran final, com als ciutadans que han volgut respondre a una de les preguntes i que sortiran en el programa.
 
L’espai C3 està promogut per l’organització Capital de la Cultura Catalana, produït pel Grup Estrader Nadal i distribuït, posteriorment, per Comunicàlia, a 69 televisions local del país. El de Badalona ha estat el vuitè capítol d’aquesta sèrie de 13 programes. Abans, havien estat protagonistes de C3 Vic, Lleida, Terrassa, Manresa, Girona, Esparreguera i La Seu d'Urgell. Després de Badalona serà el torn de Tarragona, Barcelona, Amposta i Mataró.
 
El capítol de C3 dedicat a Badalona serà distribuït i emès el proper divendres, dia 26 de maig, per televisions locals arreu de Catalunya.

19-05-2006


© Organització Capital de la Cultura Catalana 2002-2024