Capitals de la Cultura Catalana comparteixen la Flama del Canigó


Representants de les Capitals de la Cultura Catalana Esparreguera 2005, Amposta 2006 i Lleida 2007, a més de l’organització promotora de la Capital de la Cultura Catalana i ajuntaments de la comarca del Montsià, avui a la sala de plens de l’Ajuntament d’Amposta.

Aquest divendres, dia 23 de juny, les capitals de la cultura catalana Esparreguera 2005, Amposta 2006 i Lleida 2007 han compartit la Flama del Canigó.
 
Els amics de la Flama del Canigó d’Esparreguera han recollit la Flama a la Catalunya Nord i, des de la que fou Capital de la Cultura Catalana de l’any passat, s’han desplaçat fins a la sala de plens de l’Ajuntament d’Amposta on han lliurat la Flama a l’actual capital cultural i, també, a l’Ajuntament de Lleida, Capital de la Cultura Catalana de l’any vinent, en un acte simbòlic d’unió del passat, present i futur de la Capital de la Cultura Catalana i de la diversitat del país, entorn una celebració emblemàtica dels territoris de parla catalana.
 
D’altra banda, ajuntaments de la comarca del Montsià també han recollit la Flama del Canigó portada per Esparreguera a Amposta, coincidint amb l’acte de les capitals de la cultura catalana.  

23-06-2006


© Organització Capital de la Cultura Catalana 2002-2024