Programació especial d’Amposta Ràdio i Ràdio Arrels de Perpinyà amb motiu de la Diada de la Catalunya Nord a la Capital de la Cultura Catalana 2006


Amb motiu de la diada de la Catalunya Nord, que se celebrarà a Amposta aquest proper dissabte en el marc de la Capitalitat de Cultura Catalana 2006, Amposta Ràdio i Ràdio Arrels de Perpinyà realitzaran demà divendres, dia 30 de juny, una programació d'intercanvi per donar a conèixer l’activitat lúdica, cultural, social i econòmica d'aquestes dues poblacions.
 
El programa s’emetrà de 10 a 12 del mati sota el nom de la Catalunya Nord a la Catalunya Sud . Durant aquest període de temps, Amposta Ràdio entrevistarà a destacats membres de la cultura i la societat de Perpinyà, així com es donarà a conèixer la musica més significativa d’aquesta àrea dels territoris de parla catalana, encapçalada pel cantautor Pere Figueres.
 
D’altra banda, Ràdio Arrels de Perpinyà entrevistarà a responsables dels sectors més representatius d’Amposta i difondrà la musica de les bandes de la ciutat.
 
Aquesta experiència compta amb el suport tècnic de l’Agència Catalana de Notícies i de Catalunya Ràdio.

29-06-2006


© Organització Capital de la Cultura Catalana 2002-2024