Patrocinadors

 

Logo


 
MANGO : L'empresa Mango és un dels patrocinadors oficials de la Capital de la Cultura Catalana des del dia 9 de juny de 2004.
Mango és una multinacional de prestigi internacional dedicada al disseny, la fabricació i la comercialització de peces de vestir i complements per a la dona. A l'empresa, hi treballen 5.500 persones, majoritàriament dones, amb una mitjana d'edat entorn dels 30 anys. A la seu de Palau-solità i Plegamans treballen 1.300 persones. El treball en equip i la formació contínua són fonamentals a l’empresa.
Mango va obrir la seva primera botiga al passeig de Gràcia de Barcelona l'any 1984. Actualment té més de 800 botigues en 79 països diferents d’arreu del món.

MANGO
Enric Casi i Ernest Benach durant la celebració del vintè aniversari de les capitals culturals, el dia 13 de juny a Barcelona.

 


 

Logo


 
IRESTAL GROUP: El grup internacional català Irestal Group, constituït per 10 empreses amb 28 delegacions a l’Estat espanyol, França, Portugal, Rússia, Ucraïna, Eslovàquia, Polònia i Txèquia i amb 420 empleats, s’ha incorporat com a patrocinador de la Capital de la Cultura Catalana el dia 17 de setembre de 2007.
 
L’acord de patrocini ha estat signat per Joaquim Boixareu, conseller delegat d’Irestal Group, que des de 1945 es dedica a la comercialització, transformació i distribució d’acer inoxidable, i Xavier Tudela, president de l’organització Capital de la Cultura Catalana.
 
Joaquim Boixareu ha manifestat que “les empreses tenim també una responsabilitat amb la cultura i ens plau molt exercir aquesta responsabilitat donant suport a una iniciativa jove però de gran abast i plenament consolidada com és la Capital de la Cultura Catalana”.

IRESTAL GROUP
Joaquim Boixareu i Xavier Tudela

 


 

Logo


 
FLUIDRA: Fluidra es va incorporar com a empresa col.laboradora de la Capital de la Cultura Catalana el 19 de juny de 2008. És un referent nacional i internacional per a l'ús sostenible de l'aigua. Grup multinacional amb seu a Sabadell dedicat al desenvolupament d'aplicacions per a l'ús sostenible de l'aigua. La companyia ofereix solucions per a la conservació, conducció, tractament i gaudi de l'aigua. L’empresa és present a 31 països a través de 156 delegacions i disposa de centres de producció propis ubicats per tot el món. Els productes de Fluidra es distribueixen a més de 170 països gràcies a una extensa xarxa comercial. El grup compta amb un equip humà al voltant de les 3.800 persones. El respecte per l'aigua i el seu ús racional és la base de la filosofia del grup. Les companyies que conformen Fluidra, algunes d'elles amb una llarga trajectòria de gairebé 40 anys, han crescut amb aquesta visió especialitzant-se en diversos sectors com el tractament d'aigües, la conducció de fluids, el rec i equipaments per a piscines. Joan Planes és el president de Fluidra.

FLUIDRA
Eloi Planes, conseller delegat de Fluidra, i Xavier Tudela, president de l’organització Capital de la Cultura Catalana van signar l’acord de col.laboració.

 


 

Logo


 
ABACUS: Abacus cooperativa es va incorporar com a empresa col.laboradora de la Capital de la Cultura Catalana el 19 de febrer de 2009. Fundada el 1968, Abacus té més de 600.000 socis de consum, amb 428 socis de treball i 30 establiments, que es troben en més d’una vintena de poblacions de Catalunya i el País Valencià. Abacus cooperativa és un referent en la distribució de productes culturals i educatius al conjunt del país. Tot i això, segueix treballant per millorar i ampliar l’oferta de joguines educatives i de qualitat, llibres per a infants, joves i grans, material i jocs multimèdia educatius. Raimon Ribera és el president de la cooperativa Abacus.

ABACUS
Els presidents de la cooperativa Abacus, Raimon Ribera, i de l’organització Capital de la Cultura Catalana, Xavier Tudela, van signar l’acord de col·laboració.

 


 

Logo


 
TELEVISIÓ DE CATALUNYA: El director de Televisió de Catalunya (TVC), Francesc Escribano, i el president de l’organització Capital de la Cultura Catalana, Xavier Tudela, van signar el 23 de març de 2004 l’acord pel qual Televisió de Catalunya s’ha convertit en TV oficial de la Capital de la Cultura Catalana.
A través d’aquest acord, TVC promocionarà la iniciativa mitjançant la programació dels seus canals (TV3, Canal 33, K3, 3/24, TVCi, etc.) i les altres eines comunicatives de què disposa, com ara la pàgina web.
Després de la signatura, Xavier Tudela va manifestar que “la incorporació de TVC és molt important per a la Capital de la Cultura Catalana, perquè aquest acord representa un punt de trobada en la construcció d’un mateix espai comunicacional, cultural i lingüístic”.

TELEVISIÓ DE CATALUNYA

 


 

Logo


 
CATALUNYA RÀDIO: Catalunya Ràdio es va convertir en emissora oficial de la Capital de la Cultura Catalana el dia 17 de juny de 2004. L'acord va ser signat per Montserrat Minobis, directora de Catalunya Ràdio, i Xavier Tudela, president de l'organització Capital de la Cultura Catalana, amb la presència d’Enric Frigola, sotsdirector de Catalunya Ràdio, i Jordi Lucea, cap dels serveis informatius de l’emissora.
El grup d'emissores de Catalunya Ràdio, constituït per Catalunya Ràdio, Catalunya Informació, Catalunya Música i Catalunya Cultura, promociona les activitats de la Capital de la Cultura Catalana en la seva programació.
Per poder produir les més de 35.000 hores d'emissió que conformen tota la programació dels quatre canals, Catalunya Ràdio, nascuda el 20 de juny de 1983, compta amb 360 persones de plantilla i una cinquantena de col·laboradors.
Catalunya Ràdio actualment es pot escoltar també per Internet, la qual cosa permet sentir l’emissora arreu del món.

CATALUNYA RÀDIO

 


 

Logo


 
EL PUNT: El dia 2 d’abril de 2004, el director regional de les comarques de Barcelona d’El Punt, Andreu Mas, i el president de l’organització Capital de la Cultura Catalana, Xavier Tudela, van signar l’acord pel qual El Punt es converteix en diari oficial de la Capital de la Cultura Catalana.
El Punt dedica especial atenció a la Capital de la Cultura Catalana en les seves set edicions diàries (Barcelona, Barcelonès nord, Camp de Tarra-gona/Terres de l’Ebre, Comarques gironines, Maresme,

Penedès i Vallès Occidental) i tres de setmanals (El Punt del País Valencià, El Punt de Catalunya Nord i El Pati de l’Alt Camp/Conca de Barberà).
El diari El Punt va néixer a Girona el 24 de febrer de 1979. Des d’aleshores s’ha anat consolidant com a líder indiscutible de la premsa comarcal catalana, posició que ocupa des de fa anys.
Es defineix com un diari d’informació general, independent, català, comarcal i democràtic.

EL PUNT
Andreu Mas i Xavier Tudela

 


 

Logo


 
E-NOTÍCIES: El director general d’E-notícies, Eloi Martín, i el president de l’organització Capital de la Cultura Catalana, Xavier Tudela, van signar l’acord pel qual E-notícies es va convertir en diari electrònic oficial de la Capital de la Cultura Catalana el dia 30 de juliol de 2004.
E-notícies va néixer a l’agost de l’any 2000 amb la voluntat d’omplir un espai entre la premsa de paper. Desprès de gairebé quatre anys d’existència, ha esdevingut el diari electrònic de referència en català, amb una mitjana de cinquanta mil lectors diaris i quatre milions de pàgines vistes al mes.
Pels seus continguts informatius, que aporten sempre un aspecte inèdit de l’actualitat, i la seva fórmula àgil, E-notícies ha assolit una audiència molt significativa, vinculada al món polític, empresarial i cultural.

E-NOTÍCIES
Xavier Tudela i Eloi Martín

 


 

Logo


 
TELEVISIÓ SENSE FRONTERES: Televisió Sense Fronteres (TSF) s'ha incorporat com a patrocinador de la Capital de la Cultura Catalana en data 3 d'octubre de 2007. L'acord de patrocini ha estat signat per Josep Adolf Estrader, president de TSF, i Xavier Tudela, president de l'organització Capital de la Cultura Catalana.
 
Televisió Sense Fronteres és una cadena de televisió transfronterera que neix des de Barcelona, Perpinyà i Andorra i que emet des de l'u d'octubre de 2007 per satèl.lit, ones hertzianes i cable. Ho fa en quatre llengües, català, anglès, francès i castellà. És la primera vegada que una cadena de televisió dóna al català la mateixa categoria que les altres tres llengües. La cobertura de TSF arriba a tot el continent europeu gràcies a la seva emissió per satèl.lit a través d'Hispasat, en el mateix transponedor que Digital +, Euronews, TV5 Monde i la cadena en anglès d'Al Jazeera.

TELEVISIÓ SENSE FRONTERES
Xavier Tudela i Josep Adolf Estrader

 

 


© Organització Capital de la Cultura Catalana 2002-2011 Televisió sense fronteres El Punt Catalunya Ràdio e-notícies MANGO Canal CatalàABACUS TVC Aceros Bergara